Kedvezményezett neve:
HOTEL KITTY Vendéglátó és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe:
A Hotel Kitty Vendéglátó és Kereskedelmi Kft munkatársainak képzése

Szerződött támogatás összege:
3 798 515 Ft

Támogatás mértéke:
70,00 %

Projekt tartalma:
A Hotel Kitty 3 csillagos hotel és étterem a Miskolctapolcai Barlangfürdő közvetlen szomszédságában.
A hotel 2008 augusztusában nyitotta meg kapuit. 25 szoba áll a vendégek rendelkezésére, melyből 4 db lakosztály a magasabb igényű elvárásoknak is megfelel. A vendégek pihenését szolgálja az alagsorban elhelyezkedő wellness részleg, mely infra- és finnszaunával valamint egy jakuzzival segíti a kikapcsolódást. Az étterem 40-50 fő befogadására alkalmas a’la carte étterem. Hagyományos, magyaros ízekkel szolgálja ki a hotelben megszálló vendégek és az utcáról betérő vendégek igényeit.
A pályázat keretében megvalósításra kerülő képzésekhez külső képzőintézmények szolgáltatásait vesszük igénybe.
1. A Savic Group Képzési és Humánszolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft szervezésében az Önismeret, öndefiníció, önértékelés c. képzést és a Konfliktus fogalma és a Kommunikáció fogalma című képzéseket.
2. A Fókusz Gimnázium és Szakképző Iskola által lebonyolítandó képzés: Angol nyelvi képzés.
Mindkét képző intézmény többéves szakmai múlttal, tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezik, valamint több kompetens képző, oktató áll az intézmény rendelkezésére ahhoz, hogy a képzési tervben szereplő képzéseket ütközés, probléma és fennakadás nélkül lebonyolíthassák.
A képzések célja, hogy megfelelő szakmai hátteret és kompetenciát biztosítsanak a cég munkatársainak, hogy magabiztosan, hatékonyan és magas színvonalon tudják végezni a munkájukat, feladataikat. A képzéseknek köszönhetően a képzésben részt vevők szakmai kvalitásai javulnak, valamint a munkatársak foglalkoztathatóságának esélyei is növekedni fognak. A képzési tervben szereplő informatikai képzés, önismereti, kommunikációs, konfliktuskezelői és angol nyelvi képzés mindegyike a képzésben részt vevők fejlődését fogja szolgálni, aminek hasznát a pályázó társaságnál tudják kamatoztatni, aminek köszönhetően javulnak a cég termelékenységi adatai, mutatói.

Projekt befejezési dátuma:
2019.10.31.

Projekt azonosító száma:
GINOP-6.1.6-17-2018-00163